Filo-Café: Önazonosság

  Filozófiai kávéház
  Kezdete
  2021.10.15. péntek 18:00
  Helyszín
  Szeged, Juhász Gyula utca 36/a
  Részvételi díj
  díjmentes

  Filo-Café: Önazonosság

  Beszélgetni – úgy gondoljuk – tudunk, viszont mégis olyan sokszor találjuk magunkat a meg nem értés, és meg nem értettség kusza útvesztőjében. Egy ártatlan vélemény, meglátás könnyen átfordulhat a sokunkat fárasztó meddő vitába. Olyan vitába ahol van győztes és vesztes.

  A Filo-Café keretein belül igyekszünk elkerülni az ilyesmit, és arra törekszünk, hogy a beszélgetés művészet legyen, és kihasználva a különbözőségeinket, új gondolatokat, meglátásokat alkossunk.
  Tartalmas beszélgetés, gondolatok kicserélődése és azok más szemszögből való megközelítése.
  Talán ez az, amivel össze lehet foglalni, hogy mi történik egy Filo-Café alkalmon az alatt a – valamivel több mint – egy óra alatt, amit 20 perces váltásban, kiscsoportokban megtapasztalunk.

  Aktuális témánk az önazonosság – ha mondanivalód vagy kérdésed van, amire a választ szeretnéd társaságban keresni a témával kapcsolatban, itt a helyed! Találjuk meg az utat egymáshoz a kusza útvesztő sötét járataiban!

  A hatályos jogszabályok értelmében a programjainkon való részvétel védettségi igazolvány bemutatásához kötött. Kérjük, hogy hozd magaddal a védettségi igazolásod kártya-, vagy elektronikus formában.

  Előzetes regisztráció nem kötelező, de az esetleges változások esetén segítség lehet, ha írsz egy e-mail-t: szeged[kukac]ujakropolisz.hu