Kiemelt partnereink

Név Kapcsolódó központ
Bükki Nemzeti Park Igazgatóság

Önkéntescsoportunk több alkalommal adott egy-két hét hosszúságú természetvédelmi őrszolgálatot a Nemzeti Park területén, a vándorsólyom-védelmi program és a papucskosbor-védelmi program keretében.

Országos
Camelot Mozgássérült Fiatalok Győri Egyesülete Győr
Csiribiri Tanoda

Egy olyan baba-mama kört szeretnénk életre kelteni az Új Akropolisz Kulturális Közhasznú Egyesület gyermeknevelő programjának keretében, amelyben a gyermekek együtt cseperednek, és a szülők együtt tanulnak a gyermeki lélekről és önmagukról. Az évek előrehaladtával programunkat folyamatosan alakítjuk az adott gyermeki életszakaszhoz igazodva - nagy hangsúlyt fektetve a mesék lélekformáló hatására, valamint a kutatásra az emberiség szellemi örökségének kincsesládájában és a természet kincseinek világában.

Pécs
Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság Országos, Budapest Főnix
FŐKERT Nonprofit Zrt.

A FŐKERT Zrt. és az Új Akropolisz Egyesület együttműködése immár több, mint tíz évre nyúlik vissza. Egyesületünk 2003. óta rendszeresen tart önkéntes környezettisztítási akciókat a Gellért-hegyen, amelyhez a FŐKERT Zrt. szemeteszsákokat, festéket, ecsetet, és egyéb eszközöket ad, valamint gondoskodik az összegyűjtött szemét elszállításáról.

Budapest Főnix
Fővárosi Polgári Védelmi és Katasztrófavédelmi Szövetség

Egyesületünk évek óta működik együtt az FPVSZ-szel. Többször közreműködtünk az Országos Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny fővárosi és országos fordulójának lebonyolításában, valamint 2016. áprilisában a Szövetség előadói egynapos árvízvédelmi képzést tartottak az Új Akropolisz önkénteseinek. 

Országos, Budapest Főnix
Kozi Drink Bár Győr
Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Országos
Patrónus Lions Club Győr
SOTE II. számú Tűzoltó Utcai Gyermekklinika

Sok ízben jártunk a Klinikán gyerekprogramokkal, játszóházakkal, hogy a gyerekek megtapasztalhassák, hogy nemcsak a mesében képes a hős elszántan szembeszállni a veszéllyel, nehézségekkel, hanem a valóságban is!

Országos, Budapest Főnix
Szegedi Tudományegyetem Tanulmányi és Információs Központ Szeged
Széchenyi István Egyetem, Győr

Előadásokat és szociális akciókat szerveztünk több ízben az Egyetem támogatásával, közreműködésével.

Győr