Támogatási lehetőségek

Önkéntesség a kultúráért és a filozófiáértAz Új Akropolisz Kulturális Közhasznú Egyesület nonprofit civil szervezet, mely bevételét közérdekű tevékenységre fordítja. Ha egyetértesz a céljainkkal, és segíteni szeretnél elképzeléseink megvalósításában, ezt a következőképpen teheted meg:

  • Önkéntes munkával - a lehetőségekről ezen az oldalon, vagy az akropolisz[kukac]ujakropolisz.hu e-mail címen tájékozódhatsz
     
  • Pénzzel - pénzadománnyal, amennyiben támogatni szeretnél. Bankszámlaszámunk (MagNet Bank): 16200106-11638094. A "közlemény" rovatban kérjük, tüntesd fel, hogy "adomány", és az adományozó nevét.
     
  • Személyi jövedelemadód 1%-ával  - az éves jövedelmed után az államkasszába már befizetett adó 1%-át minden év május 15-ig felajánlhatod egy civil szervezetnek. Ajánld fel nekünk! Bővebb információ az 1% felajánlásáról, valamint letölthető adóbevallási nyilatkozat itt található.
     
  • További támogatási vagy együttműködési lehetőségekre is nyitottak vagyunk, írj nekünk az akropolisz[kukac]ujakropolisz.hu címre.

Köszönjük!