FILO-Pont Buda

  Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

  FILO-Pont Buda - filozófia órai feladat

  Rigó utcai központunk mellett 2018. év elejétől várjuk az érdeklődőket Újbuda szívében, a Bartók Béla út 25. szám alatt (a Gellért tér és a Móricz Zsigmond körtér között félúton).

  Az ősszel induló filozófiai bevezető kurzus mellett a Café Szókratész név alatt futó filozófiai beszéletés-sorozaton találkozhatsz velünk, ahol havonta más-más, életünket, életminőségünket meghatározó témát teszünk közös filozófiai vizsgálódás tárgyává: az idő, a bátorság, a lélek, az együttműködés, a szabadság... A laza kávéházi környezetbe álmodott kötetlen beszélgetéseket néhány kérdés és inspiráló filozófiai gondolat vezeti, és az Új Akropolisz instruktorai moderálják.

  Az új helyszínen megvásárolhatók Egyesületünk könyvei átvehetőek a megrendelt kézművestermékek, és hamarosan további filozófiai és kulturális programokkal, önkéntes-megmozdulásokkal is várjuk látogatóinkat. 

  Programok

  Café Szókratész: a tét a felnőtt lét

  avagy mit jelent felnőtté válni?
  Kezdete
  2019.09.28. 17:00
  Helyszín
  "BÉLA" bár, Bartók Béla út 23.

  "Lélekben felnőtté válni éppen olyan nehéz, mint lélekben megmaradni fiatalnak."

  Gyermekkorunkban elképzeljük, álmodunk róla... kamaszként vágyjuk és féljük egyszerre... és azután? Miből áll valójában felnőni, mit nyerünk és mit veszítünk, milyen lépéseken kell keresztülmenni, és mi történik, ha valamelyik lépcsőfok kimarad? Őszi első kávéházi beszélgetésünk témája a felnőtté válás.

  Városi programértesítő

  Elérhetőségek

  Cím: 1114 Budapest, Bartók Béla út 25.
  Nyitva tartás: hétfőn és csütörtökön 18–21 óráig
  Tel.: 20-542-8913
  E-mail: filo.buda[kukac]ujakropolisz.hu