FILO-Pont Buda

  FILO-Pont Buda

  Rigó utcai központunk mellett 2018. év elejétől várjuk az érdeklődőket Újbuda szívében, a Bartók Béla út 25. szám alatt (a Gellért tér és a Móricz Zsigmond körtér között félúton).

  Az ősszel induló filozófiai bevezető kurzus mellett a Café Szókratész név alatt futó filozófiai beszéletés-sorozaton találkozhatsz velünk, ahol havonta más-más, életünket, életminőségünket meghatározó témát teszünk közös filozófiai vizsgálódás tárgyává: az idő, a bátorság, a lélek, az együttműködés, a szabadság... A laza kávéházi környezetbe álmodott kötetlen beszélgetéseket néhány kérdés és inspiráló filozófiai gondolat vezeti, és az Új Akropolisz instruktorai moderálják.

  Az új helyszínen megvásárolhatók Egyesületünk könyvei átvehetőek a megrendelt kézművestermékek, és hamarosan további filozófiai és kulturális programokkal, önkéntes-megmozdulásokkal is várjuk látogatóinkat. 

  Programok

  Életre szóló filozófia

  előadás és beszélgetés hetente
  Kezdete
  2021.09.27. 18:30
  Helyszín
  FILO-Pont Buda, Budapest, Bartók Béla út 25. Fszt/1.

  Tarts velünk egy hetente folyó előadás- és beszélgetés-sorozaton, ahol az élet lényeges kérdéseit igyekszünk körüljárni a Kelet és Nyugat bölcseinek szellemi hagyatékára és a résztvevők tapasztalataira is alapozva. A sorozat témái három fő téma köré csoportosíthatók: Hogyan válhatunk boldogabbá, jobbá és erősebbé? Mi kell a jó közösséghez? Hogyan alakíthatjuk a jövőt?

  Szeptember 27-től Budapesten.

  Városi programértesítő

  Elérhetőségek

  Cím: 1114 Budapest, Bartók Béla út 25.
  Nyitva tartás: hétfőn, kedden és szerdán 18–21 óráig
  Tel.: 20-542-8913
  E-mail: filo.buda[kukac]ujakropolisz.hu