Hogyan csatlakozhatok?

Nézz be hozzánk!Ha csatlakozni szeretnél, keresd fel legközelebbi központunkat. Előadásaink, beszélgetéseink, önkéntes programjaink mindenki számára szabadon látogathatóak.

Ha behatóbban szeretnél filozófiával foglalkozni, érdekel az emberi gondolkodás sokszínűsége, és van benned némi világjobbító szándék, akkor szívből ajánljuk rendszeresen induló négyhónapos gyakorlati filozófiai kurzusunkat.

A tanfolyam tizenkét témája során próbára teheted a filozófiai életmód tanításait és alkalmazhatóságát. Az egyes témákhoz a test, az energia, az érzelmek és a gondolatvilág megismerését segítő gyakorlatok is kapcsolódnak, hogy frissen szerzett ismereteidet alkalmazhasd is.

Egyesületünk tagjaként további lehetőséged nyílik a tanulásra, önfejlesztésre, valamint csatlakozhatsz egyesületünk önkéntes csoportjainak kulturális, pedagógiai, szociális és ökológiai tevékenységéhez. Ezen kívül használhatod egyesületünk könyvtárát, és kedvezménnyel látogathatod programjainkat, vásárolhatod meg könyveinket és kézműves termékeinket. Az Új Akropolisz tagja lehet bárki, aki egyetért alapelveinkkel, hetente jár órára és részt vesz az egyesület önkéntes tevékenységében.