Önkéntes akciók

Önkéntes akciók

Madárodu-kihelyezés
Madárodu-kihelyezés a DINPI-ben

“Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban”

(Mahatma Gandhi)

Önkéntes csoportjaink rendszeresen tisztítják a hegyeket, tavakat, vízpartokat, ruha- és játékgyűjtő akciókat szerveznek, valamint kulturális programokat tartanak időseknek és gyermekeknek. Tevékenységeink alapja a filozófia, amely etikai és társadalmi tudatot ébreszt az emberekben, akik ennek köszönhetően felismerik mások szükségleteit, és szükségét érzik, hogy segítséget nyújtsanak. Ezért, az élet egységét alapul véve tevékenységünkben egyformán fontos a természetvédelem, a szociális segítségnyújtás, a polgári védelem és a katasztrófaelhárítás.

Ne habozz - csatlakozz! Lent láthatod azokat az eseményeket, amelyekhez támogató jelenléteddel kapcsolódni tudsz. Ha épp nincs meghirdetett programunk, írj az onkentes[kukac]ujakropolisz.hu címre, és megbeszéljük a legközelebbi részvételi lehetőséget. 

Közelgő események

A mi Földünk: Tisztítsuk meg együtt a Séd-patak völgyét!

az Új Akropolisz környezettisztítási akciója a Föld napja alkalmából
Kezdete
2024.04.27. 10:00
Helyszín
Séd-patak völgye

Ahogyan Marcus Aurelius mondja: az igazi boldogság akkor érhető el, ha életünk összhangban van a természettel. Találjuk meg ezt a harmóniát közösen, miközben megtisztítjuk a Séd völgyét!

Környezettisztítási akció április 27-én a Séd-patak völgyében. Talákozás 10:00-kor a Jutasi úti Spar parkolójában.

Együtt a tisztaságért a Gellért-hegyen

A mi Földünk - az Új Akropolisz országos Föld-napi programja
Kezdete
2024.04.20. 14:00
Helyszín
Gellért-hegy

Ünnepeld velünk a Föld napját! Tegyél egy hasznos sétát Budapest legszebb természetvédelmi területén, és tegyél velünk egy tisztább Budapestért szemétszedéssel és ároktisztítással. És ha úgy érzed, egyedül csak keveset tudsz tenni – hozd el a barátaidat is. Találkozunk április 20-án délután Gellért püspök szobránál!

Április 20-án szombaton 14.00 órától a Gellért-hegyen.