Filo-Net-Café: Hála

  Filozófiai kávéház
  Kezdete
  2021.11.26. péntek 18:00
  Helyszín
  online
  Részvételi díj
  díjmentes

  Filo-Net-Café: Hála

  Itt nyom, ott szorít, amott meg bő. Télen nagyon hideg van, nyáron meg túl meleg, az idő sose optimális és amúgy is mindig akkor esik, amikor nem kéne neki, ráadásul amikor esik, még fúj is. Mindig tudjuk, mikor és miként lenne jobb. Szerencsére sokszor tudunk is tenni azért, hogy a dolgok alakuljanak, haladjunk a céljaink felé.

  De meg szoktunk-e néha állni, kicsit elcsendesedni, és engedni, hogy a hála érzése átöleljen? Egyáltalán szükség van-e erre, vagy elég ha tudjuk, hogy hálásak lehetünk? És ha tudjuk is, vajon mennyire van jelen a hála a mindennapjainkban? Esetleg nincs is semmi, amiért hálásak lehetnénk, hiszen minden ami van, azért van mert jár? Főleg ha megdolgoztunk érte... Magunknak lehetünk hálásak? Családunknak, barátainknak, különösebb ok nélkül is, a puszta jelenlétükért? Vagy az esőnek és a szélnek? Egy nehéz helyzetnek?

  Gyere el a következő beszélgetésünkre, ha téged is foglalkoztatnak ezek a kérdések, és szívesen megosztanád a gondolataidat, tapasztalataidat a témáról, vagy ha csak meghallgatnád másokét.

  A belépés díjtalan, de előzetes regisztrációt kérünk. Az alábbi e-mail címen tudsz regisztrálni 2021.11.25.-ig: szeged[kukac]ujakropolisz.hu A belépési információkat a regisztrált e-mail címedre fogjuk küldeni.