Ihlet - A tökéletes megpillantásának képessége

Workshop
Kezdete
2022.11.11. péntek 18:00
Vége
2022.11.11. péntek 20:30
Helyszín
FILO-Pont, Győr, Kálóczy tér 15.
Részvételi díj
3000 Ft.
Kedvezmény
Diákoknak, pedagógusoknak, nyugdíjasoknak és álláskeresőknek, valamint Egyesületünk tagjainak: 1500 Ft.

Ihlet - A tökéletes megpillantásának képessége

FILO-Art műhely

„A művészet, amelyet a szépség kísér, egységesíti a tudatot, amely szinte mindig szét van szórva a felszínen, és spontán és harmonikus koncentrációt hoz létre.”

A művészet befogadásán és az alkotáson keresztül keressük, hogyan léphetünk be az ihlet világába, hogyan tanulhatjuk meg kezelni „nagy érzékenységű vevőkészülékünket”?
Ezt segítik: tudatszintemelő és összehangoló gyakorlatok, zenés képzeletgyakorlatok, kapcsolódás a természethez és önmagunkhoz - versírás japán módra
A bennünk rejlő értékek kifejezése egy kihívásokkal teli felfedező út, amelynek első lépése az elcsendesedés. Vajon milyen további lépések révén érhető el az az állapot, amikor keresztüláramlik rajtunk az intuíció?

Ha szívesen elmélyülnél és felszabadítanád alkotóerőidet, kilépve a mindennapok szürkeségéből, akkor szívesen látunk filozófiával átszőtt művészeti műhelyünkön.

A műhelyt vezeti: Szabados Éva színész, előadóművész és Sándorfi Róbert, a Vers-zengetők együttes zenei vezetője

A művészeti műhely maximális létszáma 15 fő. A részvétel regisztrációhoz kötött, november 10. csütörtök, 19 óráig lehet jelentkezni a gyor[kukac]ujakropolisz.hu e-mail címen.