Tavaszi megújulás a természet erejével

Előadás
Kezdete
2021.03.01. hétfő 18:00
Vége
2021.03.01. hétfő 19:30
Helyszín
Virtuális videokonferencián
Részvételi díj
1090 Ft, amely a Facebook oldalunkon fizethető

Tavaszi megújulás a természet erejével

Minden évszaknak van egy rá jellemző ereje, a tavasz a megújulást, a tisztulást hordozza magában, és ahogy jelen van a természetben, úgy annak részeként az embernek is lehetősége van megragadni ezt az erőt.

A tavasz minden évben csodálatos lehetőséget ad arra, hogy megváljunk mindattól, ami már idejétmúlt és teret adhassunk az új energiáknak. Ahhoz, hogy ez a megújulás teljes lehessen, emberi teljességünk minden szintjét át kell hatnia, a testünket, a lelkünket és a szellemünket is. Az előadással mindehhez szeretnénk segítséget nyújtani.

Mi minden vár ránk az este során?
•    Hasznos útmutatásokat kapunk ahhoz, hogyan segíthetjük egyszerű módszerekkel a testi, lelki és szellemi megújulásunkat.
•    Megismerkedünk a tavaszi megtisztulást segítő gyógynövényekkel, megcsodálva szépségüket és jótékony hatásukat.
•    Japán doin gyakorlatokat tanulunk, amelyek amellett, hogy hatékonyan támogatják az energetikai tisztulásunkat és feltöltődésünket, a pszichénkre is relaxáló, megnyugtató és tudatosító hatással vannak.
•    Megismerünk virágokból készült eszenciákat, amelyek a finomabb szintű tisztulásunkat és újjászületésünket támogatják.

„A Tavasz örök: évente egyszer eljön hozzánk, és láthatóvá válik a fényben és a virágokban, a melegségben és a hangokban. De ez az egyszeri megnyilvánulása is elég, hogy az év többi napján megőrizzük titkának magját: felébredni minden reggel, élni minden nap, kihasználni minden órát, és megőrizni a naponkénti újjászületéshez szükséges frissességet.”

 

Az előadást online tartjuk, a Zoom program segítségével. A részvételhez a jelentkezést a Facebook eseménynél kérjük. A bejelentkezéshez szükséges információkat ezt követően küldjük meg az előadás kezdete előtti órában.
 

Facebook esemény linkje:
https://www.facebook.com/events/859058797993249