FiloChat - Összpontosítás

Kerekasztal-beszélgetés
Kezdete
2021.11.18. csütörtök 18:00
Vége
2021.11.18. csütörtök 19:30
Helyszín
az Új Akropolisz pécsi központja, Pécs, Ferencesek utcája 24.
Részvételi díj
ingyenes

FiloChat - Összpontosítás

Az elmúlt időszakban, mintha mindenki rákapcsolt volna, és igyekszik kihasználni minden adandó alkalmat arra, hogy visszatérjen a „megszokott” kerékvágásba. Lehet, hogy ez velünk is így van, sok mindennel szeretnénk egyszerre foglalkozni, de közben észre sem vesszük, hogy teljesen szétdarabolódunk. Lassan elfelejtjük, hogy mik voltak a céljaink, hogy jutottuk ide. Az összpontosítás ebben tud segíteni nekünk. A tudat egységesítő munkája által jön létre, ami egyesíteni a múltunkat, jelenünkkel és azt összekapcsolja a jövővel. Ha foglalkozunk vele, akkor tudjuk erősíteni magunkban és láthatjuk, hogy annak milyen hatásai vannak döntéseinkre, céljainkra.

Filozófiai beszélgetésünk során három témakör szemszögéből járjuk körbe az összpontosítást, mint önmagunkhoz vezető képességet. Megnézzük a céljaink és a döntéseink felől, valamint egy-egy konkrét technikát a figyelmünk fejleszésére.

A hatályos jogszabályok értelmében a programon való részvétel védettségi igazolvány bemutatásához kötött kártya-, vagy elektronikus formában.