„Selyemfestőkurzus” pályázat diákoknak

pályázat diákoknak, selyemfestő kurzus

A pályázat lezárult. Az eredmény közzététele itt olvasható.

Az „Új Akropolisz Filozófiai Iskola” Kulturális Közhasznú Egyesület társadalmi szerepvállalásában fontos szerepet tölt be az oktatás és a művészeti nevelés. A „Selyemfestőkurzus” pályázat diákoknak (14-21 éves korig) nyújt ingyenes képzési lehetőséget. Mindazok jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek a selyemfestészet művészete iránt, és részt tudnának venni a

2009. november 28-án induló 2 részes selyemfestő kurzuson. (A kurzus későbbi időpontban lesz megtartva!) A pályázatra nevezni motivációs levéllel lehet, ez alapján fogja a zsűri eldönteni, hogy ki legyen az a diák, akiknek oktatását ingyenesen vállalja, és emellett fedezi a részvételhez szükséges teljes anyagköltségét is.

A támogatottak köre

Bármely magyarországi oktatási intézmény tanulója részt vehet a „Selyemfestőkurzus” pályázaton, ha már betöltötte a 14. életévét, vagy kora nem haladja meg a 21 évet.


A pályázás menete

A pályázó indokolja meg röviden, hogy miért szeretne részt venni a kurzuson (mi motiválja, mit szeretne fejleszteni, miért érdekli a téma stb.). A motivációs levelet e-mailben kell elküldeni az Új Akropolisz címére (info[kukac]ujakropolisz.hu (info[at]ujakropolisz[dot]hu)).

A pályázathoz szükséges még az alábbi adatok megadása is:
– teljes név
– életkor
– e-cím
– telefonszám

A pályázat határideje

A pályázat elektronikus beküldésének határideje 2009. november 16. (hétfő). Az elbírálás 2009. november 20-ig fog tartani, a döntést követően a nyerteseket telefonos vagy elektronikus úton értesítjük.


Az elbírálás módja

A motivációs levelek alapján a kurzust vezető oktató fog dönteni arról, hogy a fenti kurzusra ki nyer ösztöndíjat.

Adatvédelmi nyilatkozat

„Új Akropolisz Filozófiai Iskola” Kulturális Közhasznú Egyesület mint szervező, a pályázatra beküldött motivációs leveleket és személyes adatokat bizalmasan kezeli, harmadik személynek nem szolgáltatja ki.

További információ és segítségnyújtás

Részletes információ a kurzusról itt található, a felmerülő kérdéseikkel pedig az info[kukac]ujakropolisz.hu (info[at]ujakropolisz[dot]hu) címen fordulhatnak a szervezőkhöz.

Cimkék