Pincekiállítás - Bögös András képeiből

Kiállítás
Kezdete
2021.10.02. szombat 17:00
Vége
2021.10.10. vasárnap 18:00
Helyszín
az Új Akropolisz pécsi központja, Pécs, Ferencesek utcája 24.
Részvételi díj
ingyenes

Pincekiállítás - Bögös András képeiből

Bögös András képeiből készült pincekiállításunkra várjuk a kedves érdeklődőket!

Kiállításunkkal szeretnénk elindítani egy támogatói sorozatot, amelyben a helyi művészeket segítjük az alkotásaik kiállításában. Ehhez mi adjuk a teret és a lehetőséget, ők hozzák a munkáikat. A műalkotások 1-1 hétig tekinthetők meg Pécsett, a Ferencesek utcája 24. szám alatti központunkban.

Első alkalommal a P8 Műhely egyik alapító tagjának, Bögös Andrásnak a kiállítására invitálunk mindenkit. Képei az épített környezet és a sajátos szemléletmód hatására jönnek létre, amivel egy izgalmas, sokszor meghökkentő képi világot alakít ki.

A megnyitó október 2-án szombaton, 17 órakor kezdődik, a kiállítás megtekinthető lesz október 10.-ig a Ferencesek utcája 24. szám alatti központunkban, hétköznapokon 16-18 óráig. (Érdeklődni a pecs[kukac]ujakropolisz.hu címen lehetséges.)

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a programjainkon való részvétel védettségi igazolvány bemutatásához kötött. Kérjük, hogy a programra hozd magaddal védettségi igazolását kártya-, vagy elektronikus formában.