Időgazdálkodás workshop – Vállalj felelősséget az idődért!

Szeminárium
Kezdete
2019.04.13. szombat 14:00
Vége
2019.04.13. szombat 19:00
Helyszín
Kairosz Kultúrműhely, Székesfehérvár, Megyeház u. 22/A.
Részvételi díj
3500 Ft
Kedvezmény
diákoknak: 2500 Ft

Időgazdálkodás workshop – Vállalj felelősséget az idődért!

Az időhöz való viszonyulásunk egy tanult folyamat eredménye, amely tulajdonképpen meghatározza hétköznapi életünket. Tudatos döntéseink viszont kiemelhetnek erről a szintről, és egy magasabb nézőpontot, valamint önismeretet adva győzelmekhez juttathatnak minket.

Az időgazdálkodás az időnk beosztásán túl magában foglalja céljaink meghatározását és a célok eléréséhez szükséges folyamat kidolgozását is.
• Annyi időt töltünk a céljainkkal, amennyire azok fontosak nekünk?
• Halogatjuk feladataink elvégzését?
• Döntünk vagy sodródunk?
 
A workshopon beszélünk ezekről a kérdésekről és az idő értékéről, továbbá áttekintjük az időperspektívákat, a döntés fontosságát, a célok tulajdonságait.
Az időgazdálkodás egy módszere, az időrablók elemzése és néhány konkrét feladat is a segítségünkre lesz abban, hogy alkalmazható tudáshoz jussunk.
 
Régen egy híres filozófus azt mondta, hogy „Minden a másé, csak az idő a miénk." Vedd hát a kezedbe az irányítást, és legyen az életed olyan, amilyennek valóban szeretnéd! Ehhez kívánunk segítséget nyújtani workshoppunkkal. Gyere el, próbáld ki, alkalmazd!
 
Előadó: Kalincsák Tibor
 
A workshop időtartama: 14:00 - 19:00
 
Kérjük, amennyiben szeretnél részt venni a workshopon, legkésőbb a programot megelőző csütörtök éjfélig regisztrálj e-mailben a programra.
 
Információ és jelentkezés: szfvar[kukac]ujakropolisz.hu