Dezodorkészítő workshop

Workshop
Kezdete
2019.10.15. kedd 17:30
Helyszín
Concordia Kultúrműhely, Szeged, Juhász Gyula utca 36/A
Részvételi díj
2000 Ft, ami magában foglalja egy adag közösen elkészített dezodor árát is.

Dezodorkészítő workshop

Ha magadnak készíted a dezodorodat, kevesebb szemetet termelsz és biztos lehetsz benne, hogy amit használsz, az nem káros az egészségedre. Így egyszerre tudsz lépést tenni a környezet- és egészségtudatosság útján.

Habár sokszor felmerül a kétely, vajon a szelíd, természetes alapanyagokból készült „házi kutyulmányok” képesek-e hatóerejüket tekintve felvenni a versenyt a boltban kapható „hagyományos” bolti márkákkal, ebben az esetben ez nem kérdés. Hónapok óta teszteljük ezt az egyszerű, de nagyszerű, saját készítésű dezodort, és csupa pozitív tapasztalatunk van vele, hatékony és tartós, ráadásul minden összetevője ismert és ártalmatlan.

Ezen a workshopon együtt fogunk készíteni női, illetve férfi illatú golyós dezodorokat, amiből a végén vásárolhatsz is, továbbá megkapod a receptet, ami alapján majd otthon is el tudod készíteni magadnak vagy szeretteidnek. Az elkészítése nagyon egyszerű, nincs különleges eszköz- vagy anyagigénye!

Mivel a foglalkozáson egyszerre korlátozott létszámmal tudunk részt venni, az alábbi linken tudsz jelentkezni ha szeretnél eljönni: https://urlap.tanit.hu/937415