Csiribiri varázslat

Esemény típus
Gyerekprogram
Időpont
Helyszín
Slyven Rendezvényközpont, Pécs, Budai Nagy Antal u. 1
Május első vasárnapján a Pécsimami szervezésében a Slyven Rendezvényközpontban tartott Család Expo-n kereskedők és civilek egyaránt bemutathatták családbarát arculatukat.

A 0-3 éves korosztályt az Új Akropolisz Kulturális Filozófiai Iskola nemrég alakult Csiribiri Tanodája várta, hogy gitárral kísért mondókák, versek, dalok segítségével egy tavaszi rétre varázsolja a közönségét. A Csiribiri Tanodát vezető kisbabás anyukák célkitűzése, hogy miközben a gyerekek harmonikusan fejlődnek, a velük otthon lévő szülők is tartalmas gondolatokkal táplálhassák magukat.

A programindító gondolatok főként a láthatón túli, belső szépségről szóltak, és azt járták körül, hogyan hathatja át a hétköznapjainkat is felemelő, harmonizáló ereje.

A következő fél órában a gyerekek tündérekké, bogárkákká vagy éppen szárnyra kapó madarakká változhattak. Csendültek a csörgők, kattogtak a kasztanyetták, dobbantak a talpak, és az ölbeli játékok, höcögtetők közben a kicsikkel együtt a felnőttek is átadhatták magukat az önfeledt együttlét varázsának, a gyermek–szülő(–nagyszülő) egység harmóniájának.

A Csiribiri Tanoda minden páros kedden (így legközelebb május 3-án) 9 órakor várja az érdeklődőket. A 30 perces közös éneklés-mondókázás segíti a gyerekek testi, lelki és mentális fejlődését, az ezt követő teázással egybekötött beszélgetésből pedig az őket gondozó szülők is magukkal vihetnek egy kis útravalót.

Elérhetőségek:
7621 Pécs, János utca 6. Új Akropolisz Kulturális Közhasznú Egyesület pécsi központja
csiribiritanoda[kukac]gmail.com
www.ujakropolisz.hu
facebook: Csiribiri Tanoda
 
Csirbiri tanoda