Eger

Add a kezed...

egy nap a Dobó téren
Kezdete
2017.05.27. 10:00
Helyszín
Eger, Dobó tér

„Add a kezed, mert együtt kerek a világ!” című rendezvényen találkoznak kulturális, egészségügyi, szociális szervezetek.

A Zsebkendőnyi kertünk kincsestára sorozattal indult a gyógynövények szeretete. Az öngondoskodást ugyanolyan fontosnak tartjuk, mint a hétköznapokban a megelőzést vagy azt, hogy egy-egy teakeverék segítségét hívjuk elsőként kibillent egyensúly esetén. A természetes megoldásokat keressük, vizsgáljuk a növények természetét, erejét. Gyógynövény őstermelő is tagja egyesületünknek, s neki köszönhetően szinte minden tanóra egy jó teával indul.

Eger Ünnepe 2013 – civil szervezetek bemutatkozása

Kezdete
2013.09.21. 10:00
Helyszín
Eger, Érsekkert

Az Érsekkertben felállított sátrunknál 10 és 17 óra között várnak önkénteseink: különböző kulturális, filozófiai témájú kvízekkel teheted próbára tudásodat, a női és a férfi archetípusok világába is elkalauzolunk.

Egerben is debütált a népszerű Erénykerék

Időpont
2010.09.18. 00:00
Szombat reggel sem a Kereket, sem a civileket nem riaszthatta el még a hajnali eső sem, ami – talán a lelkesedés és a derű hatására – pár óra elteltével ragyogó napsütéssé változott. Pörgetés nélkül bár, de a testvériséget a hétvége folyamán több szervezet is gyakorolhatta, ugyanis az eseményre jelentkező civilek száma meghaladta a rendezvény kereteit.