Varázsolj karácsonyt! - tudósítás

Esemény típus
Szociális akció
Időpont

Az idei gyűjtésen 49 doboz ruha és cipő és 15 doboz játék és egyéb háztartási kellék gyűlt össze, melyeket december-január folyamán folyamatosan juttatunk el a rászorulóknak. Köszönjük mindenkinek!

 

 

 

 

Külön köszönjük a segítséget:

Akiknek gyűjtöttünk:

Menedékház Alapítvány (Budaörs)

Menedékház karácsony

Menedékház karácsonyMenedékház karácsony

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Menedékház Alapítvány 2005 óta működik Budaörsön, célja a leszakadó rétegek társadalmi és gazdasági integrációs esélyeinek növelése, illetve a már leszakadt társadalmi rétegek felzárkóztatása. A mélyszegénység és a kirekesztődés felszámolása, az esetleges esélyteremtő intézkedések kialakításával. Többek között nappali melegedőt, éjjeli menedékhelyet és családok átmeneti otthonát üzemeltetnek, ezenkívül létesítettek egy hajléktalanok fenntartotta kerékpárszerelő műhelyt is. Összesen 160 embernek nyújtanak szállást és szociális ellátást. 

Akciónk eredményeképpen egy kisteherautóra való, több, mint 30 doboz ruhát és játékotjuttattunk el hozzájuk, de az alapítvány egész évben szívesen fogad bárminemű  támogatást.

Pécsi Budai Városkapu Iskola
Az adományok már megérkeztek Pécsre, január folyamán osztjuk ki őket az iskola tanárai segítségével.

A szintén adományként kapott Kincskereső Kisködmön DVD-kből huszat a IX. kerületi Kerekerdő óvodának adtuk tovább, a IX. kerületi óvodásoknak megrendezett Benedek Elek Mesemondó találkozó résztvevőinek jutalmazására.