A női lét teljessége

  Előadás beszélgetéssel
  Kezdete
  2018.04.20. péntek 18:00
  Vége
  2018.04.20. péntek 20:30
  Helyszín
  Kairosz Kultúrműhely, Székesfehérvár, Megyeház utca 22/a
  Részvételi díj
  1200 Ft
  Kedvezmény
  Kedvezménnyel a részvétel 800 Ft.

  A női lét teljessége

  Tudtad, hogy istennők rejlenek benned?

  A női erő sokféle formát kaphat: éltet, tanít, nevel, alkot, inspirál, harcol, táplál, szeret. Vajon szükségszerű-e, hogy ezek a szerepek összeütközzenek bennünk? Kell-e választanunk közülük, vagy képesek lehetünk a különféle arculataink összehangolásával magunkban teljességet teremteni?

  Előfordulhat, hogy sokféle női szerepnek szeretnénk egyszerre megfelelni – legyen ez a gondoskodó anya, a szerető feleség, az önmegvalósító nő vagy a végzet asszonya –, és amikor ez nem megy, gyakran kiválasztjuk valamelyiket, és beskatulyázzuk magunkat az egyik típusba. Gondoltál-e már arra, hogy ezekben a szerepekben olyan bennünk rejlő erők tükröződnek, amelyeket ha megismerünk és megtanulunk kezelni, létrehozhatjuk harmonikus egységüket magunkban?

  Az előadás és a beszélgetés során négy görög istennő segítségével igyekszünk felfedezni a női erő különböző, egymást kiegészítő arculatait: ők Aphrodité, Athéné, Démétér és Héra.

  Hogyan működnek bennünk az istennőkben megtestesülő erők? Mi jellemzi az egyes istennőkhöz kapcsolódó minőségeket? Milyen képességeket és próbákat rejtenek? Hogyan teremthetünk harmóniát magunkban a segítségükkel?

  Előadók: dr. Kovács Anikó és Dr. Nagy Alinda