Konfliktuskezelési tréning

  Szeminárium
  Kezdete
  2018.04.28. szombat 15:00
  Vége
  2018.04.28. szombat 20:00
  Helyszín
  FILO-Pont, Győr, Kálóczy tér 15.
  Részvételi díj
  3500 Ft, kedvezménnyel: 2500 Ft.
  Kedvezmény
  Diákok, nyugdíjasok, pedagógusok, egyesületünk tagjai, álláskeresők részére

  Konfliktuskezelési tréning

  A konfliktusok kezelésére mindannyian különböző stratégiákat alkalmazunk. A mindennapjainkban előforduló konfliktushelyzetekben legtöbbször ösztönösen szoktunk reagálni a korábban kialakított viselkedési mintáink alapján, és gyakran nem is vagyunk tudatában annak, hogy mit teszünk. A problémáink tudatos és hatékony megoldásához fontos, hogy felismerjük saját kommunikációs és konfliktuskezelési stílusunkat, és szükség esetén új és hatékonyabb módszereket sajátítsunk el. A konfliktusok megoldásához a csak nekünk kedvező lehetőségek helyett kölcsönösen előnyös megoldások kidolgozására van szükség. Így válik megvalósíthatóvá a mások szükségleteit is figyelembe vevő önérvényesítés.

  Felismerjük, hogyan próbáljuk meggyőzni egymást?

  Tudjuk, milyen konfliktuskezelést alkalmazunk?

  A tréningen foglalkozunk önismerettel, nézőpontváltással, kommunikációs stílusokkal. A puha és kemény tárgyalási módszerek ismertetése után az asszertív módszert beszéljük meg részletesen. Áttekintjük a konfliktuskezelési stratégiákat és stílusokat. A megbeszélt módszerek gyakorlati alkalmazását feladatokkal segítjük.

  A tréninget azoknak ajánljuk, akik tudatosabbak szeretnének lenni konfliktuskezelésükben, van kedvük „szembesítő módon” ránézni az életükre, és szeretnének fejlődni a konfliktusok hatékony, mindenki számára kedvező megoldást hozó kezelésében.

  Ha szeretnél részt venni a szemináriumon, kérjük, hogy legkésőbb április 27. péntek 12 óráig regisztrálj e-mailben. Információ és jelentkezés: gyor[kukac]ujakropolisz.hu

   

   

  Előadó