Konfliktuskezelés workshop

  Workshop
  Kezdete
  2019.11.09. szombat 14:00
  Vége
  2019.11.09. szombat 19:00
  Helyszín
  Kairosz Kultúrműhely, Székesfehérvár, Megyeház utca 22/a
  Részvételi díj
  3500 Ft
  Kedvezmény
  Diákoknak 2500 Ft

  Konfliktuskezelés workshop

  Mindannyian különböző stratégiákat alkalmazunk konfliktuskezelésre. A mindennapjainkban előforduló konfliktushelyzetekben legtöbbször ösztönösen szoktunk reagálni a korábban kialakított viselkedési mintáink alapján, gyakran nem is vagyunk tudatában annak, hogy mit teszünk. A problémáink tudatos és hatékony megoldásához fontos, hogy felismerjük saját kommunikációs és konfliktuskezelési stílusunkat, és szükség esetén új és hatékonyabb módszereket sajátítsunk el. A konfliktusok megoldásához kölcsönösen előnyös megoldások kidolgozására van szükség, a csak nekünk kedvező lehetőségek helyett. Így válik megvalósíthatóvá a mások szükségleteit is figyelembe vevő önérvényesítés.

  Felismerjük, hogyan próbáljuk meggyőzni egymást?

  Tudjuk, milyen konfliktuskezelést alkalmazunk?

  A workshopon foglalkozunk önismerettel, nézőpontváltással, kommunikációs stílusokkal. A puha és kemény tárgyalási módszerek ismertetése után az asszertív módszert beszéljük meg részletesen. Áttekintjük a konfliktuskezelési stratégiákat és stílusokat. A megbeszélt módszerek gyakorlati alkalmazását feladatokkal segítjük.

  Azoknak ajánljuk, akik tudatosabbak szeretnének lenni konfliktuskezelésükben, van kedvük „szembesítő módon” ránézni az életükre és szeretnének fejlődni a konfliktusok hatékony, mindenki számára kedvező megoldást hozó kezelésében.


  Kérjük, amennyiben szeretne részt venni a szemináriumon, legkésőbb a programot megelőző csütörtök éjfélig regisztráljon e-mailben a programra.
  Információ és jelentkezés: szfvar[kukac]ujakropolisz.hu

  Előadó