2023 A Yin Víz Nyúl éve - A kínai asztrológiai új év

Előadás
Kezdete
2023.02.25. szombat 17:00
Vége
2023.02.25. szombat 19:00
Helyszín
Főnix Kultúrműhely, Budapest, VIII. Rigó u. 6–8.
Részvételi díj
1500 Ft, kedvezménnyel 700 Ft
Kedvezmény
Diákok, nyugdíjasok, pedagógusok, álláskeresők részére, valamint egyesületünk tagjai számára

2023 A Yin Víz Nyúl éve - A kínai asztrológiai új év

Előadás beszélgetéssel

2023 februárjában kezdetét vette a Jin Víz Nyúl éve, ami új lendületet és változtatási lehetőségeket hoz elénk. Előadásunkban a kínai asztrológia útmutatásait követve megnézzük, milyen általános kihívások elé nézünk az új évben. Feltérképezzük mely tevékenységek támogatottak és milyen nyílt, vagy rejtett akadályokkal találkozhatunk. Egy év energiája azonban az általános jellemzők mellett a saját képletünktől függően fejti ki hatását, ezért kitérünk majd az egyes elemek jellegzetességeire is. 
Miért érdemes mindezzel foglalkozni? Ha tudjuk mire számíthatunk, kevésbé billentenek ki a körülmények, és könnyebben észrevesszük, megragadjuk az alkalmat, hogy lépjünk a célunk felé. Valamint, ha megismerjük az előttünk álló időszak jellegzetességét, akkor ez hozzásegít minket, hogy harmonizáljuk a belső világunkat a külső folyamatokkal, így egy egészséges egyensúlyban gazdagodhatunk az új év kínálta tapasztalatokkal.


A képleteiteket itt tudjátok megnézni, és hasznos lesz, ha nálatok van nyomtatva.  http://kinaiasztrologia.com/kalkulator/kinai_horoszkop_kalkulator.html?id=1
Ne aggódj, ha "kínai", amit itt találsz és sok az ismeretlen jel és ábra, lesz útmutatás, hogyan tájékozódj benne.

Várunk Titeket szeretettel!


Stefan Schweihofer képe a Pixabay-en.