2022 a tigris éve

Előadás
Kezdete
2022.02.16. szerda 18:30
Vége
2022.02.16. szerda 20:00
Helyszín
Online
Részvételi díj
Az előadás megtekintése díjmentes.

2022 a tigris éve

A kínai asztrológiai új év

2022 februárjában kezdetét veszi a Jang Víz Tigris éve, ami új lendületet és változtatási lehetőségeket hoz elénk. Előadásunkban a kínai asztrológia útmutatásait követve sorra vesszük, milyen általános kihívások elé nézünk az új évben. Feltérképezzük mely tevékenységek támogatottak és milyen nyílt, vagy rejtett akadályokkal találkozhatunk. Egy év energiája azonban az általános jellemzők mellett a saját képletünktől függően fejti ki hatását, ezért kitérünk majd az egyes elemek jellegzetességeire is. 
Miért érdemes mindezzel foglalkozni? Ha tudjuk mire számíthatunk, kevésbé billentenek ki a körülmények, és könnyebben észrevesszük, és megragadjuk az alkalmat, hogy lépjünk a célunk felé. Mert ha tudjuk merre tartunk, akkor fel tudunk rá készülni, és tudatosabban jelen leszünk az utunk során.

Az előadáson szeretnénk érinteni néhány egyéni vonatkozást is, hiszen személyes képlete szerint kinek-kinek tovább árnyalható az év üzenete és az általa hordozott lehetőségek. Az alábbi linken egy képletszámító felületet találsz, amit szívesen ajánlunk, ha szeretnéd megtudni, mi a saját képleted, és esetleg az előadás közben magad előtt tartani:
Ne aggódj, ha "kínai", amit itt találsz és sok az ismeretlen jel és ábra, lesz útmutatás, hogyan tájékozódj benne.


Várunk Titeket szeretettel!

 

Az előadáshoz online lehet csatlakozni 18.20-tól e ZOOM linkre kattintva.

Az első 100 érdeklődő tud részt venni a programon. Megértésüket előre is köszönjük!

 

Alexas_Fotos képe a Pixabay-en.