Hírlevél

Az Új Akropolisz Kulturális Hírlevele

Havonta megjelenő KULTURÁLIS HÍRLEVELÜNK, a részletes programismertetés és előadásaink bővebb ajánlói mellett, portrékat, rövidebb tanulmányokat, közös gondolkodásra hívó kisebb esszéket, illetve interjúkat tartalmaz, amelyek - például Gárdonyi Géza életpályájától, a Ji King bölcsességén át az ókori görög színház önismeretre nevelő szerepéig - számos témát felölelnek. Ha kívánja, elektronikus hírlevelünket az Ön címére is elküldjük.

Hírlevél rendelés

Hírlevél archívum

Ízelítő a legújabb számból:


Jó választásnak tűnik

Ki vagyok? Honnan jövök? Merre tartok? Számtalan válaszlehetőségre nyíló kapuk, amelyek a különböző személyiségskálákon kívül a férfi és női archetípusok világára is kitárulhatnak. Férfiként például arra a kérdésre is kell választ találnunk, mit is szeretnénk, és milyen erényt, milyen bennünk szunnyadó képességet vágyunk felszínre hozni saját magunkból.

Nem dalol, de Madár! Mi az?

Manapság a tehetségkutatók, az egyéni képességek mind szabadabb kibontakoztatásának, és önmagunk keresésének izgalmas korszakát éljük. Nemcsak a televíziós ének- és zenészversenyek élik fénykorukat, de író- és képzőművész-palánták százai nyüzsögnek a különböző pályázatokon, utcazenészek muzsikája tölti be a városokat, a metróban posztereken köszönnek vissza ránk ifjú, kreatív elmék találmányai. Mindenki meg akarja valósítani önmagát…

Ez lenne csak a korszakalkotó felfedezés!

103 éve, decemberben fedezték fel a Déli-sarkot. A legnagyobb ebben a felfedezésben azonban mégsem az új földrész lehet...

Filozófiai játék

Ünnep – a mindennapokban?

Neked mi segít elmélyülni, pihenni, megnyugodni, békére lelni? Van olyan zene, amely inspiráló gondolatokat ébreszt? Olyan kép, amely pihentet és visszaadja a tetterőd? Küldd be nekünk, hogy minél többekkel megoszthasd! Beküldési határidő: december 20.

Kitekintő

Ha nem is mindjárt kisebb-nagyobb értékű ajándékkal, de valami aprósággal, vicces kedvességgel kifejeznénk, hogy az ünnepek alkalmábol távoli ismerőseinkre, barátainkra is gondoltunk. Rövid, kedves, mosolyt fakasztó üzenetekhez ajánljuk a postagalambnak felcsapott pingvint, aki szemmel láthatólag örömmel közvetíti jókívánságaidat!


Hírlevél archívum

Elektronikus hírleveleink archívumában korábbi számaink között kedvedre böngészhetsz...
Jó olvasást kívánunk! Kacsintás