2024 A Yang Fa Sárkány éve - A kínai asztrológiai új év

Előadás
Kezdete
2024.03.25. hétfő 18:30
Vége
2024.03.25. hétfő 20:30
Helyszín
FILO-Pont Győr, Kálóczy tér 15.
Részvételi díj
2200 Ft, kedvezménnyel 1500 Ft
Kedvezmény
Diákok, nyugdíjasok, pedagógusok, álláskeresők részére, valamint egyesületünk tagjai számára

2024 A Yang Fa Sárkány éve - A kínai asztrológiai új év

Előadás beszélgetéssel

2024. február 4-én a Yang Fa Sárkány évébe léptünk, amely új lehetőségeket és kihívásokat hoz számunkra. Előadásunkban a kínai asztrológia eszközeivel feltérképezzük, hogy mely területekre érdemes összpontosítanunk, mire fordítsunk kevesebb figyelmet, és a viszonyulásunkat hogyan igazíthatjuk az új időszak jellegéhez.

Mit jelent a Yang Fa és a Sárkány minőség a hétköznapjainkban? Milyen minőségek jellemzik az előttünk álló évet?  Ezekre a kérdésekre keressük a választ, mert a kínai asztrológia gyakorlatias és mindenki számára alkalmazható eszközöket ad ahhoz, hogy jobban tudjon alkalmazkodni egy év energiájához, és ne csak elszenvedje, hanem aktívan irányítsa élete eseményeit.

Egy év energiája az általános jellemzők mellett a saját képletünktől függően fejti ki hatását, ezért kitérünk majd az egyes elemek jellegzetességeire. 
Miért érdemes mindezzel foglalkozni? Ha tudjuk, mire számíthatunk, kevésbé billentenek ki a körülmények, és könnyebben meg tudjuk ragadni az alkalmat, hogy lépjünk a céljaink felé. Ha megismerjük az előttünk álló időszak jellegzetességét, az hozzásegíthet minket, hogy harmonizáljuk a belső világunkat a külső folyamatokkal, így egy egészséges egyensúlyban gazdagodhatunk az új év kínálta tapasztalatokkal.


A képleteiteket itt tudjátok megnézni, és hasznos lesz, ha nálatok van nyomtatva.  http://kinaiasztrologia.com/kalkulator/kinai_horoszkop_kalkulator.html?id=1
Ne aggódj, ha "kínai", amit itt találsz és sok az ismeretlen jel és ábra, lesz útmutatás, hogyan tájékozódj benne.

Várunk Titeket szeretettel!


Enrique képe a Pixabay-en.