Varázsolj karácsonyt 2013-ban is!

Szociális akció
Kezdete
2013.12.10. kedd 00:01
Helyszín
Főnix Kultúrműhely, Budapest, VIII. ker., Rigó u. 6–8.

Varázsolj karácsonyt 2013-ban is!

Élelmiszer-, játék- és ruhagyűjtés az Új Akropolisz Központjában

Kinőtt ruha? Megunt játék? Ha már nem használod, miért ne ajánlhatnád fel másoknak? Azzal, ami az otthonodban már csak a helyet foglalja, igazi karácsonyi örömet okozhatsz másoknak. Tartós élelmiszert vásárolsz? Eggyel többet is tehetsz a kosaradba.

Egyesületünk Rigó utcai központjában december 3. és 10. között várjuk mindazokat, akik örömmel ajándékoznának annak is, akit nem ismernek, de tudják, hogy szüksége van rá. Az adományokat budapesti és Baranya megyei rászorulóknak juttatjuk el.

 

 

Az adományokat  december 3. keddtől 10. keddig hétköznap délután 6–9 között, valamint a december 7-8.-i hétvégén a (20) 542-8913 számon előre egyeztetett időpontban tudjuk fogadni. 

Az esemény plakátja a képre kattintva letölthető.

Varázsolj karácsonyt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akiknek gyűjtünk:

Intézmény: Menedékház Alapítvány (Budaörs)

Menedékház Alapítvány Menedékház AlapítványMenedékház Alapítvány

A Menedékház Alapítvány 2005 óta működik Budaörsön, célja a leszakadó rétegek társadalmi és gazdasági integrációs esélyeinek növelése, illetve a már leszakadt társadalmi rétegek felzárkóztatása. A mélyszegénység és a kirekesztődés felszámolása, az esetleges esélyteremtő intézkedések kialakításával. Többek között nappali melegedőt, éjjeli menedékhelyet és családok átmeneti otthonát üzemeltetnek, ezen kívül fenntartanak egy hajléktalanok üzemeltette kerékpárszerelő műhelyt is. Összesen 160 embernek nyújtanak szállást és szociális ellátást. 
Intézmény: Pécsi Budai Városkapu Iskola

Amit várnak: gyerekruha és -cipő, játék, tartós élelmiszer (liszt, olaj, só, cukor, konzerv stb.)