„Mentsük meg a reményt!” fotópályázatunk eredményhirdetése

Pályázat
Kezdete
2012.11.15. csütörtök 18:00
Helyszín
Főnix Kultúrműhely, Budapest, VIII., Rigó u. 6–8.
Részvételi díj
A belépés díjtalan.

„Mentsük meg a reményt!” fotópályázatunk eredményhirdetése

Hogyan lehet eligazodni egy olyan világban, ahol mintha minden a feje tetejére állt volna?

2012-ben ezzel a kérdéssel hirdettük meg filozófiai inspirációjú alkotópályázatunkat, mely huszonhat éves kulturális tevékenységünkhöz híven az értékközpontú szemléletre hívja fel a figyelmet. A pályázat lehetőséget kínált azoknak az amatőr művészeknek, akiket foglalkoztat az értékek válsága, hogy alkotásaikban megmutassák, miben látják megcsillanni a reményt és a jobbításhoz vezető utat korunkban. Az immár tíz éves múltú írói pályázatunk mellett idén először azonos témában fotópályázatot is hirdettünk. Olyan képeket vártunk, amelyek bemutatják az etikai és közösségi értékek szerepét korunkban, és segítenek a ma emberének az elszigeteltség leküzdésében, az igazság, szépség és jóság keresésében.

A beérkezett pályaművek száma már önmagában reményteli: 53 alkotó több mint 260 képpel bizonyította, hogy van mondanivalója a témáról, és ezt feketén-fehéren (vagy éppen színesen) meg is szeretné mutatni a világnak.

Hogy ebben is segítsünk valamennyit, a nyerteseknek járó pénz- és könyvjutalom mellett a legjobb művekből kiállítást is rendezünk.  A megnyitóra, mely egyben a fotópályázat eredményhirdetése is, a Filozófia világnapján, 2012. november 15-én, csütörtökön 18 órakor kerül sor a Főnix Kultúrműhelyben.

Nagy örömünkre szolgál, hogy az eredményhirdetésen meglepetésvendéget is fogadhatunk. Meghívásunkat örömmel vette Karl Péter divat- és reklámfotós, fotóoktató, az önfejlesztő képalkotás hazai úttörője, akivel a fotózásról, az önismeretről, az alkotásról és a jó kép mibenlétéről fogunk beszélgetni.


A döntős és díjazott képek galériája:

Juicebox


Az eredményhirdetés képekben:

Juicebox


A pályázat eredményeiről és a helyezésekről elektronikus hírlevelünkben is beszámolunk.

A közönségszavazás 2012. november 15. 19 órakor lezárult.

A közönségszavazásra bocsátott képek szerzői joga minden esetben a szerzőt illeti, bármilyen célú felhasználásukhoz a szerző engedélye szükséges. Kérjük olvasóinktól ennek tiszteletben tartását.

"; foreach ($rnd as $idx) { $kiskep_url = $ut.$kep[$idx]["kiskep"]; $kep_url = $ut.$kep[$idx]["kep"]; $cim = $kep[$idx]["cim"]; $oldal_url = $kep[$idx]["oldal"]; $facebook = ""; $facebook = ""; //Azaz leállítottuk!!! //echo $kiskep_url."
"; echo "

" ."" ."$cim

$facebook" ."\n  \n"; //echo serialize($kep[$idx])."
"; }; echo ""; ?>

A filozófia világnapja 2012 - rendezvényeink részletes listáját lásd itt...