Megújulás a gyógynövények erejével

Gyerekprogram
Kezdete
2016.04.22. péntek 18:00
Helyszín
Kairosz Kultúrműhely, Székesfehérvár, Megyeház u. 22/A
Részvételi díj
Belépődíj: 1000 Ft, diákoknak 600 Ft.

Megújulás a gyógynövények erejével

A tavasz egyik ereje a megújulás. Az előadáson olyan gyógynövényekkel ismerkedhetünk meg, amelyek szervezetünk fizikai szintjét támogatják és olyan Bach-virágesszenciákkal, amelyek a finomabb szintjeinken segítik a megújulást.

 
Minden évszaknak van egy rá jellemző ereje, a tavasz a megújulást, a tisztulást hordozza magában, és ahogy jelen van a természetben, úgy annak részeként az embernek is lehetősége van megragadni ezt az erőt. Már a régebbi időkben is keresték az emberek ezt a fajta közvetlen kapcsolatot, egységet a természettel, amire röviden visszatekintünk az előadás bevezetőjében.
A megújulás és a tisztulás bennünk nem egyik pillanatról a másikra történik, hanem egy folyamat, amelyet különböző szinteken és módokon segíthetünk. Az előadáson kétféle módszerrel ismerkedhetünk meg.
Az egyik a fitoterápia, ahol néhány olyan növényt mutatunk be, amelyek ebben az időszakban kiemelt szereppel bírnak. A növényeket nem csak látványában, illatában, de ízében is megismerhetjük a szünetben tartott teakóstoló alatt.
A másik mód a Bach-virágterápia, ahol megismerhetünk néhány olyan esszenciát, amelyek a finomabb szinteken, az érzelmeink világában támogathatják a megújulási képességünket.
Az előadás után lehetőség lesz vásárolni is egyénre szabott, megújulást segítő esszenciakeveréket.
 
Előadó: az Új Akropolisz gyógynövényes csoportja
 
Információ: szfvar[kukac]ujakropolisz.hu