Megújulás a gyógynövények erejével

  Gyerekprogram
  Kezdete
  2016.04.22. péntek 18:00
  Helyszín
  Kairosz Kultúrműhely, Székesfehérvár, Megyeház u. 22/A
  Részvételi díj
  Belépődíj: 1000 Ft, diákoknak 600 Ft.

  Megújulás a gyógynövények erejével

  A tavasz egyik ereje a megújulás. Az előadáson olyan gyógynövényekkel ismerkedhetünk meg, amelyek szervezetünk fizikai szintjét támogatják és olyan Bach-virágesszenciákkal, amelyek a finomabb szintjeinken segítik a megújulást.

   
  Minden évszaknak van egy rá jellemző ereje, a tavasz a megújulást, a tisztulást hordozza magában, és ahogy jelen van a természetben, úgy annak részeként az embernek is lehetősége van megragadni ezt az erőt. Már a régebbi időkben is keresték az emberek ezt a fajta közvetlen kapcsolatot, egységet a természettel, amire röviden visszatekintünk az előadás bevezetőjében.
  A megújulás és a tisztulás bennünk nem egyik pillanatról a másikra történik, hanem egy folyamat, amelyet különböző szinteken és módokon segíthetünk. Az előadáson kétféle módszerrel ismerkedhetünk meg.
  Az egyik a fitoterápia, ahol néhány olyan növényt mutatunk be, amelyek ebben az időszakban kiemelt szereppel bírnak. A növényeket nem csak látványában, illatában, de ízében is megismerhetjük a szünetben tartott teakóstoló alatt.
  A másik mód a Bach-virágterápia, ahol megismerhetünk néhány olyan esszenciát, amelyek a finomabb szinteken, az érzelmeink világában támogathatják a megújulási képességünket.
  Az előadás után lehetőség lesz vásárolni is egyénre szabott, megújulást segítő esszenciakeveréket.
   
  Előadó: az Új Akropolisz gyógynövényes csoportja
   
  Információ: szfvar[kukac]ujakropolisz.hu