Időgazdálkodás workshop – Vállalj felelősséget az idődért!

  Szeminárium
  Kezdete
  2019.11.23. szombat 14:00
  Vége
  2019.11.23. szombat 19:00
  Helyszín
  Kairosz Kultúrműhely, Székesfehérvár, Megyeház u. 22/A.
  Részvételi díj
  3500 Ft
  Kedvezmény
  diákoknak: 2500 Ft

  Időgazdálkodás workshop – Vállalj felelősséget az idődért!

  Az időhöz való viszonyulásunk egy tanult folyamat eredménye, amely tulajdonképpen meghatározza hétköznapi életünket. Tudatos döntéseink viszont kiemelhetnek erről a szintről, és egy magasabb nézőpontot, valamint önismeretet adva győzelmekhez juttathatnak minket.

  Az időgazdálkodás az időnk beosztásán túl magában foglalja céljaink meghatározását és a célok eléréséhez szükséges folyamat kidolgozását is.
  • Annyi időt töltünk a céljainkkal, amennyire azok fontosak nekünk?
  • Halogatjuk feladataink elvégzését?
  • Döntünk vagy sodródunk?
   
  A workshopon beszélünk ezekről a kérdésekről és az idő értékéről, továbbá áttekintjük az időperspektívákat, a döntés fontosságát, a célok tulajdonságait.
  Az időgazdálkodás egy módszere, az időrablók elemzése és néhány konkrét feladat is a segítségünkre lesz abban, hogy alkalmazható tudáshoz jussunk.
   
  Régen egy híres filozófus azt mondta, hogy „Minden a másé, csak az idő a miénk." Vedd hát a kezedbe az irányítást, és legyen az életed olyan, amilyennek valóban szeretnéd! Ehhez kívánunk segítséget nyújtani workshoppunkkal. Gyere el, próbáld ki, alkalmazd!
   
  Előadó: Kalincsák Tibor
   
  A workshop időtartama: 14:00 - 19:00
   
  Kérjük, amennyiben szeretnél részt venni a workshopon, legkésőbb a programot megelőző csütörtök éjfélig regisztrálj e-mailben a programra.
   
  Információ és jelentkezés: szfvar[kukac]ujakropolisz.hu