MEGLEPETÉSFILM A SZOPHIA FILMKLUBBAN!

Dátum: 
2012. október 8. hétfő, 18:00
Helyszín: 
Hunyadi Kultúrműhely Budapest, Margit krt. 64/B fszt. 6.

Meglepetésfim SZOPHIA filmklubEzúttal egy premier előtti, friss magyar játékfilmet vetítünk, amelyre a moziműsorban nem találsz rá! Egy pilótából lett népszerű amerikai író gondolatainak szárnyán izgalmas és szédítő hazai tájak fölé emelkedhetünk... A film után beszélgetünk a rendezővel és a stábbal, amelyből többek között az is kiderül, miért várathat magára a nyilvános bemutató még akár éveket is.

Egy kis ízelítő a filmet ihlető szerző tollából:

"Megmérheted tudatlanságodat azon, hogy mennyire hiszel igazságtalanságban és sorscsapásban. Amit a hernyó a világ végének tekint, azt a mester pillangónak nevezi."

"Olyan gond nincs, amely ne hozna kezében ajándékokat neked. A gondokat azért keresed, mert szükséged van ajándékaikra."

"Ha annyira vágytok a szabadságra és az örömre, miért nem veszitek észre, hogy nem magatokon kívül kell keresnetek?"

Kérjük kedves látogatóinkat, hogy a filmvetítésre előzetesen regisztráljanak a hunyadi@ujakropolisz.hu email címen, ugyanis jegyek csak korlátozott számban kaphatók.
A MAI (október 8.) VETÍTÉSRE MINDEN JEGY ELKELT! Amint tudunk újabb időpontot egyeztetni a stábbal, rögvest közzétesszük. Azokat, akik már eddig is jelezték részvételi szándékukat, de a mai előadásra már nem fértek be, természetesen soron kívül értesítjük.

 

 

Belépődíj: 
900 Ft, kedvezménnyel 700 Ft.